Foto reportažai

2013 06 13

Vietinės kilmės produktų vartojimas: „Greitai ir skanu“ (Darija Ardavičiūtė, Orinta Mikoliūnaitė)

Darija Ardavičiūtė, Orinta Mikoliūnaitė (Kėdainių rajono savivaldybės Akademijos gimnazija, vadovė Daiva Barauskienė)

Nutarėme apklausti mokinius, kokius vietinės kilmės produktus jie dažniausiai vartoja. Įvertinus apklausos duomenis paaiškėjo, kad dažniausiai naudojami vietinės kilmės produktai yra:
  • daržovės,
  • kiaušiniai,
  • mėsos gaminiai.
Daugelis apklaustųjų pastebėjo, kad labai skaniai ir greitai galima pavalgyti kiaušinių tiek virtų, tiek keptų. Kiaušiniai vartojami įvairiai: kaip sudedamoji dalis, kaip pagrindinis produktas. Iš apklausos rezultatų nustatėme, kad dažniausiai vartojami „naminiai" kiaušiniai. Jie skanesni ir kokybiškesni. Nusprendėme atlikti eksperimentą: per kiek laiko pagaminsime vakarienę - kiaušinienę. Viskas pavyko puikiai. Septynios minutės ir vakarienė paruošta. Buvo labai skanu.
Atgal 0

Rašyti komentarą