Etikečių peržiūra

Naujausios etiketės Populiariausios etiketės      
(6)
(2)
(40)

Įvertinkite:

Rūkyta? dešra

Autoriaus komentaras

Klaidinanti etiketė. Kyla klausimas, ar dešra tikrai rūkyta,

o gal tik dūmo kvapo įdėta????

Eksperto komentaras

Nacionalinis maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutas rašo “Kvapiosios rūkymo medžiagos naudojamos tų produktų, kurie nėra tradiciškai rūkomi, gamybai, kad suteikti dūmo aromatą. Šios medžiagos visoje Europoje naudojamos mėsos, žuvies, sūrių pramonėje, taip pat sriubų koncentratų, padažų, kepinių gamyboje. Lietuvos mėsos, žuvies, pieno perdirbimo įmonės rūkymui dažniausiai naudoja įvairių medžių pjuvenas (beržo, alksnio, buko), tačiau naudojamos ir kvapiosios rūkymo medžiagos.” Kadangi tai liečia konkretų gaminį, kreipsimės į minėtą institutą, kad mums detaliau paaiškintų. Su informacija apie kvapiąsias dūmo kvapo medžiagas galima susipažinti http://www.nmvrvi.lt/lt/naujienos/146/.


2011 sausio 12 d. gavome laišką iš Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto, kuriame teigiama, kad jis kreipėsi į kompetentingas institucijas, siekiant išsiaiškinti medžiagos dūmų kvapo technologinį panaudojimą dešrose.

2011 spalio 4 d. gavome laišką iš Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto, su kuriuo galima susipažinti čia.

Rašyti komentarą

Komentarai

B. | 2010-12-20 12:24:39

Tuomet negalima, taip iseina, etiketeje rasyti "saltai rukyta", jeigu ji nera rukyta. Tiktu rasyti "dumo kvapo desra"

Įkelkite etiketę

Projektai

  

  

     

 

             ESAME NARIAI 

Apklausos

Kokiomis pardavimo skatinimo priemonėms dažniausiai naudojatės?

Balsuoti Archyvas

Nuorodos