Maisto produktai: sauga ir kokybė (2006)

Knygoje „Maisto produktai: sauga ir kokybė“ pateikiama išsami informacija apie pieno, mėsos, varškės, kiaušinių, riebalų mišinių ir kitų produktų savybes bei ženklinimo ypatumus. Nagrinėjamos ekologiškų, genetiškai modifikuotų maisto produktų bei kūdikiams skirtų mitybos produktų ypatybės. Knygoje yra pateikiamos iliustracijos, siekiant informuoti vartotojus apie teisingą maisto produktų ženklinimą.

Autoriai: R. Bartkevičiūtė, Z. Čeponytė, I. Drulytė, A. Greičiuvienė, R. Kudirkaitė, I. Glebavičiūtė, V. Septilkienė, L. Stankevičietė, E. Kolosovskis

 
 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.